ONZE MERRIES

FLEUR

Peertjes Petite Fleur

Geboren: 22 april 2011

Kleur: Bruingrijs

Hoogte: 33.5" (85 cm)

Vader: GP Oscar Wilde Side, donkerbruin-bont, 31"

Moeder: Gardner's Annie Belue, bruingrijs, 30"

Fleur is onze eerste (en met haar 85 cm onze grootste) merrie. Een buitengewoon lieve en vriendelijke, vrijmoedige merrie, altijd in voor een knuffel en nooit humeurig. Tot nu toe schonk ze ons 2 hengstveulens: in 2015 de donkerbruine Tingoyesa Floris (vader: Peertjes Lucky Luke) en in 2017 de grijze Tingoyesa King Louie (vader: Robin Hoods Scooter). Ze is een lieve, relaxte moeder voor haar veulens. In mei 2018 is ze gedekt door het zwarte hengstje LN Trevor D. We hopen op een mooi veulen uit deze combinatie in 2019!

BETTY


Gardner's Betty Boop

Geboren: 11 mei 2007

Kleur: Gray-dun / rossig grijs

Hoogte: 31,25" (79 cm)

Vader: MGF Redman, rood, 31,5"

Moeder: Gardner's Megan, gray-dun, 34"

Onze tweede merrie Betty is een wat bescheidener type dan Fleur, behalve wanneer er eten in het spel is - dan zorgt ze ervoor dat ze vooraan staat. Nadat ze ons op 16 juni 2016 had verblijd met ons tweede veulen Tingoyesa Tommy Boy (zoon van Ass-Pirin Acres Masseau), bleek ze een uitstekende moeder te zijn die haar veulen een gedegen opvoeding geeft. In juni 2018 beviel ze van een mooi merrieveulen, Tingoyesa Dushi Sorpresa. De vader is het fraaie zwarte hengstje LN Trevor D. Ze is inmiddels opnieuw door hem gedekt; we hopen dus op weer een mooi veulen uit deze combinatie omstreeks juli 2019..

SHINE


Marsala's Hello Sunshine

Geboren: 25 augustus 2016

Kleur: Zwartbruin/zwart

Hoogte: nog niet volgroeid (20" bij geboorte; 31" / 79 cm met 24 maanden)

Vader: LN Trevor D, zwart, 30"

Moeder: Heiken's Ark Fifi M, bruin, 30,75"

Sinds het voorjaar van 2017 maakt ook deze donkerharige schoonheid deel uit van onze kudde, en daar zijn we heel blij mee! Een klein, goedgebouwd dametje van goede komaf, met een prachtig hoofdje en een geweldig lief karakter.

DUSHI


Tingoyesa Dushi Sorpresa

Geboren: 3 juni 2018

Kleur: bruin

Hoogte: nog niet volgroeid (21" bij geboorte)

Vader: LN Trevor D, zwart, 30"

Moeder: Gardner's Betty Boop, gray-dun, 31,25"

Betty Boop verraste ons met dit mooie merrietje: twee uurtjes nadat we Betty nog gecheckt hadden en alles rustig leek, zagen we de kleine Dushi plotseling op de stalcamera naast haar moeder staan. Vandaar haar naam Dushi Sorpresa, oftewel Sweet Surprise. Dushi is een elegant veulen met een mooi hoofdje en een erg lief, open en vrolijk karakter. We zijn heel blij met haar en erg benieuwd hoe ze zich zal gaan ontwikkelen!