Vervang deze tekst door informatie over jou en je bedrijf of voeg informatie toe die handig zal zijn voor je klanten.

June

Tingoyesa June Bug (Engels voor meikever) werd geboren op 7 juni 2021. Ze was Shine's eerste veulentje en de bevalling was zwaarder dan we tot dan toe van onze ezeltjes gewend waren, maar gelukkig kwam ze uiteindelijk gezond en wel ter wereld. Hieronder foto's van haar ouders Marsala's Hello Sunshine en Rogier van Maasveld.


Nadat moeder en kind wat waren bijgekomen en opgedroogd, bleek het een mooi, klein, vrolijk en levendig bruin meisje te zijn.Shine's "vaste vriend" Tommy was de eerste van alle andere ezels die van Shine toestemming kreeg de kleine te inspecteren. Hij is vanaf het begin lief en beschermend voor June. Ze mag uit zijn voerbak eten (en dat mag verder niemand), en het drietal Tommy, Shine en June trekt altijd samen op, we noemen ze "het gezinnetje". Tommy denkt waarschijnlijk dat hij June's vader is; we vertellen hem de waarheid maar niet ;)


Een geslaagde Eselfie is altijd aanleiding tot vrolijkheid!


Vervang deze tekst door informatie over jou en je bedrijf of voeg informatie toe die handig zal zijn voor je klanten.

Samen met haar grote nicht Rosie leerde June omgaan met kinderen, honden, het halster, de hoefsmid en alles wat een jong ezeltje allemaal moet weten.30 januari 2022. June groeit op tot een mooi klein, goed gebouwd ezeltje, met goed bone en een mooi hoofdje. Shine's fokkers Peter en Aicha kwamen haar inspecteren en zagen dat het goed was

June, januari 2023.

June, augustus 2023